Vrem să facem lucrurile bine şi să nu risipim pâinea pentru că pâinea noastră nu se face nici măcar peste noapte, ci in două zile. Din acest motiv lucrăm mult pe comenzi și ne-am calibrat pe cererile clienţilor astfel incât facem anume tipuri de pâine in zile diferite.

Luni: Trio, Seminţe și Măslina

Marti: Trio, Seminţe, Ciabatta și Măslina

Miercuri: Trio, Seminţe, Măslina și Pâinea Speciala (Intreabă brutarul:-))

Joi: Secara, Trio, Seminţe și Măslina

Vineri: Secara, Trio, Seminţe, Măslina și Chifle pentru Burgeri

Dacă nu comandaţi pâinea astfel incât să v-o păstrăm sunt şanse mici să mai găsiţi din toate tipurile la sfârşitul zilei, aşa că vă recomandăm să veniţi la începutul programului.  

Vrem să intrăm în programul vostru săptămânal, pâinea My Maia trebuie să fie o obişnuinţă la masă.

Pâinea cu făină albă, făină integrală de grâu și de secară. Așa de simplu de gustoasă încât, ca să-i reții savoarea, merită doar puțin unt. O poți tartina și cu diverse creme dulci sau sărate cum ar fi: brânză, icre, vinete, măsline și altele asemenea.  600g

10.00 Lei

Și… atenție!! pâinea My Maia creează dependență. La început vă veți simți tentați să o mâncați goală și, probabil, veți face excese. Și nouă ni s-a întâmplat când am testat rețetele:-) În viață însă totul trebuie făcut cu măsură, așa că vă recomandăm să o savurați în porții echilibrate, la o masă cu cei dragi, în tihnă, așa cum a și fost dospită. Ca de Crăciun sau Paște! La urma urmei, viața e scurtă, fiecare zi poate fi o sărbătoare!

Slow bread, slow life! Ca să puteți savura mereu My Maia. Atât de bună încât nu–ți vine s-o împarți decât cu cei dragi!